REKLAMNI PAKETI

Ići dole

REKLAMNI PAKETI

Počalji od BubbleDreams taj Pon Jan 31, 2011 7:16 am

Kao što ste do sada već primetili, na forumu se nalaze nekoliko reklamnih mesta gde se mogu naći vaši forumu. Svako reklamno mesto košta određeni broj novca i na svakom reklamnom mestu vaš forum će se nalaziti samo nedelju dana. Posle nedelju dana otvara se nova tema gde se prijavljujete za novu turu postavljanja foruma na različita mesta.

PAKETI
Paket #1 - Navigacija Ads
Link ka vašem forumu se nalazi na navigaciji u obliku teksta na koji može da se klikne.

Cena: 60 + ReklamaPaket #2 - Homepage Ads
Baner za vaš forum se nalazi u homepage message zajedno sa još 7 drugih banera. Ovi baneri se mogu zatvoriti da se ne vide klikom na link.

Cena: 50 + ReklamaPaket #3 - Table Ads
Na glavnoj stranici foruma se prikazuje tabela gde se mogu naći vaš reklamni baner i mini tekst koji će u par reči opisati vaš forum/sajt/blog.

Cena: 40 + ReklamaPaket #4 - Tekst Ads
Na glavnoj stranici foruma se prikazuju tri liste sa po četiri mesta za textualni link koji vodi ka vašem forumu ili stranici.

Cena: 20 + ReklamaPaket #5 - Sticky Ads
Kada se uđe u svaku sekciju foruma, tema sa imenom vašeg foruma je na prvom mestu. Pre imena teme piše Reklama: pa zatim ime teme. Unutra se nalazi vaša reklama spakovana onako kako vi to želite.

Cena: 60 + ReklamaPaket #6 - Portal Ads
Na portalu možete staviti vašu reklamu u dva obila. Veliki oblik koji se nalazi na sredini portala i zahteva reklamni baner u veličini 500x100 i kada se na njega klikne vodi do vašeg foruma. Mali oblik zahteva reklamni baner u veličini 200x100 i nalazi se sa desne strane portala. On vodi do vašeg foruma takođe.

Cena:
- veliki oblik 80
- mali oblik 50

avatar
BubbleDreams
Administrator
Administrator

Broj poruka : 359
Godina : 21

http://marketing.forumsr.net

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu