Book forum
2 posters
Sky Marketing :: PAKETI :: Oceni Me
Strana 1 od 1
Book forum
Ime Foruma: Book forum
Link: http://www.book-forum.net/
Datum Nastanka: Sre 1 Jun 2011 - 13:46
O Forumu: Forum je prvenstveno o knjigama,ali ima i dela za razgovor o porodici,prijateljima,itd...
Imamo 160 članova,s time da sam pre nekoliko dana pobrisala članove bez postova i preko 27500 postova Inače,forum je menjao glavnog admina nekoliko puta,i bio je dosta neaktivan dok ja nisam preuzela administraciju ( ) .
Link: http://www.book-forum.net/
Datum Nastanka: Sre 1 Jun 2011 - 13:46
O Forumu: Forum je prvenstveno o knjigama,ali ima i dela za razgovor o porodici,prijateljima,itd...
Imamo 160 članova,s time da sam pre nekoliko dana pobrisala članove bez postova i preko 27500 postova Inače,forum je menjao glavnog admina nekoliko puta,i bio je dosta neaktivan dok ja nisam preuzela administraciju ( ) .
Margita- Broj poruka : 63
Re: Book forum
BOOK FORUM
Prvi Utisci - Dobro
Kada sam ušao na forum, iznenadio me je portal. On je dobar, ali je to moglo bolje. Prijatelje nikako niste trebali na vrh portala. Vidžeti u glavnom središnjem delu su ok, ali previše prazni. Zatim dužina indeksa je totalno različita za goste i za članove. Pozabaviću se sa time u delu Organizacija. Dizajn je dobar, ali nekako... meni nije za neki forum o knjigama.
Dizajn i Izgled - Dobro
Prvo kad ulazim i pre nego što mi se učita forum uvek pomislim, još jedan kilometarski header u visinu i ogromne zaobljene ivice, sa nekim bagom od jednog piksela što beži levo-desno. To kod vas nije slučaj, ali mogao bi header biti manji. Dosta je prazan. Ali mi se dopada ta jednostavnost. Ova crna je progutala ceo dizajn. Čak mi se čini da se header smanjuje, to jest da se sve manje vidi ono što je na slici jer guta crna boja sve to. Plus, ova zelena boja za linkove ne može da dovoljno razbije crnu boju. Sve ostalo je ok, može da prođe.
Aktivnost i Organizacija - Prosečno
Aktivnost je ok. 160 članova i preko 27000 poruka je ok za forum starosti 9 meseci s obzirom da ste se aktivirali pre par meseci. Pozdravljam odluku o brisanju članova bez poruka jer mnogi ozbiljniji forumi to rade i ne žele da pune džabe bazu. 33 članova je ok broj za konektovanost u poslednjih 99 sati, ali pošto je ovo šira tematika za forum, trebalo bi biti bolje.
Pozabaviću se organizacijom. Kao što sam napomenuo, dužina indeksa za goste i za članove je nebo i zemlja. Ne treba da se od gostiju sakrivaju stvari. Šta više, gosti će se registrovati na forum ako znaju kakva je diskusija. Ok, shvatam da treba sakriti biblioteku od mogućih kopiranja, ali ovoliko da sakrijete nije u redu. vSmatram da se ikonice za podforume mogu ubrajati u organizaciju. Zanimljivo, ali totalni je promašaj stavljanje adrese foruma na svaku sličicu. Totalni.
Forumski Tim i Grupe - Odlično
Ovo mi se sviđa. Dva administratora i dva moderatora su sasvim dovoljna i mogu da vode računa o forumu. Takođe grupe su zanimljive, ali da su samo malo manje šarenije.
Unikatnost i Profesionalnost - Dobro
Niste ni prvi, niti jedini forum o knjigama. Ovo je na nekom solidnom nivou.
Smem ja ovo ovde da komentarišem i da pitam za neke savete ?
Ili hajdemo u organizaciju
Ili hajdemo u organizaciju
Znam,ali znam da i ti znaš dosta o ap-u pa sam zato htela da pitam ..
Pa možeš ovde, možeš i preko PM. A posle ću otvoriti zasebnu temu za pitanja takve vrste.
Sky Marketing :: PAKETI :: Oceni Me
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu